Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Venatorius

Whippets & Italian Greyhounds

Kinera

Ikke!!! Ja, ik ben het die iedereen de kriebels heeft gegeven van het racen. Ik ben 24 jaar, werk als Document controller bij TEC en doe nog avondschool. Al als klein meisje had ik een passie voor dieren en met de hondensport heb ik er mijn hobby van gemaakt, die veel van mijn vrije tijd inneemt.

Toen ik veertien jaar was heb ik Barinja gekregen en ben ik met racen begonnen. Ondertussen heb ik er heel wat hondjes bij, een kennel en een aantal prachtige honden op de wereld helpen zetten.

Hoewel er niet veel jeugd is op de rennen hebben we toch onze

"harde kern". Dit maakt de sfeer in de kantines na de races op en top. Ik nodig iedereen uit een kijkje te komen nemen op de pistes en hoop dat er nog jongeren bijkomen met dezelfde passie. De jeugd is immers de toekomst en zo een leuke sport mag zeker niet verloren gaan.


Ik zou dus zeggen tot binnenkort.

Kinera

Dominique

Ik ben de mama van Kinera en werd door mijn dochter in het hondenrennen gesleurd.

Mijn hondjes zijn Elanka, ondertussen een van de oudjes, Noutchi een

flink Italiaans windhondje die bijna klaar is om te racen en OcĂ©ane een zeer hevig whippetje ze is nu 1 jaar en ook in opleiding om te racen. Ik ben thuis verantwoordelijk voor het voeden van alle hondjes met elk zijn speciaal dieet en verwen ze ook graag. 

Eric

Ik ben de papa van Tatiana. Mijn hondjes zijn Etoile die mij veel plezier heeft bezorgd op de renbaan en nu geniet van een wel verdiende rust en dan hebben we Nadelina die nu klaar is om te racen.

Ik hou me vooral bezig met het trainen en wandelen van de hondjes. Ik ben ook actief op de racebaan van Awans als sleephaastrekker 

Tatiana

Ik ben de jongste van heel de bende. Ik ben momenteel 17 jaar en ben volop bezig met mijn studies. Dit stopt me natuurlijk niet om met de hondjes bezig te zijn. Ik heb zelf een Italiaans windhondje (Ikosa) en een Whippet (Maitika). Met deze twee honden wordt niet meer echt gelopen, dus ik sta in voor de training en verzorging van de honden. 

Sven

Welcome

Facebook Like Button

0