Venatorius Hector


Roepnaam: Hector
Geboren op: 19 novemner 2008
Geslacht: Reu
Grootte: 50 cm schofthoogte
Gewicht: 16 kg

Een cadeau voor een vriend. Dit is een zoon van Barinja uit haar tweede nest. En wat een kanjer! Nadat ik hem zelf alles van de piste had geleerd, is dit ventje dan ook beginnen rennen. Hij leerde snel bij en dus waren ook de resultaten meer dan ik had durven dromen. Zo zijn we met hem naar het WK in Hongarije getrokken om deel te nemen aan de vriendschapsrennen. Het was eigelijk nog maar zijn 6e officiële ren en toch bracht hij het daar op de zandpiste er zeer goed vanaf met een 11e plaats op 35 gestarte honden. Dit was meer dan een geslaagd einde van het seizoen voor mij!
Helaas heeft het geluk niet mogen blijven duren. Hector heeft in de winter ('10-'11) bij een doordeweekse wandeling in de besneeuwde velden een ongeval gehad. Zijn achterpoot heeft een serieuze slag gekregen en de breuk was zeer ernstig. Na een operatie en heel wat revalidatietijd mag Hector nu terug gewoon wandelen en rustig spelen.
Rennen zit er helaas niet meer in, maar gelukkig kan hij nog als gewone huishond genieten van elke dag en op zijn  vier pootjes rondrennen in de tuin.


 

 

Welcome

Facebook Like Button