Ikoza des Amours d'Achka (PLI)

Roepnaam: Tahiti
Geboren op: 23 juni 2009
Geslacht: Teef
Grootte: 37 cm schofthoogte
Gewicht: 5,9 kg

Tahiti AKA het monster. Nu ja ondertussen valt het een stuk beter mee omdat ze al wat ouder is, maar dat eerste jaar was echt wel een hele opdracht. Het was de eerste keer dat we een Italiaantje van pup bij ons hadden en het is echt niet te vergelijken met een Whippet. Dit hoopje activiteit is niet te stuiten. Ze is de eerste om van zich te laten horen en schiet geregeld langs ons door de straat op, waarna een hele "vang-actie" moet worden gestart. Zelfs de buren komen dan geregeld een handje helpen.
Om ze op de piste achter het vel te laten lopen was dan weer geen enkel probleem. In een mum van tijd ging ze volledig rond, haar vangen erna is nog steeds een heel ander verhaal...
Van haar prestaties op de piste valt zeker niet te klagen. Op het EK in Beringen (2011) heeft ze in haar eerste renjaar al een 9de plaats behaald en het jaar erna op het WK in Mont de Marsant heeft ze ons volledig verrast met de finale te halen en daar nog eens derde te worden! We zijn apetrots op ons klein monstertje!

Welcome

Facebook Like Button